STARTPAGINAOVER INSIDE OUT BEAUTYPRIJSLIJSTMICRONEEDLINGCONTACT
COPYRIGHT © 2018 Inside out Beauty | ALL RIGHTS RESERVED | CONTACT
logo inside out beauty d
ADRES:
Inside out Beauty
Koekoekshof 13
9502SV Stadskanaal
The Netherlands

TELEFOON:
+31 640735945

E-MAIL:
inside.out.beauty@hotmail.com
20170102-Pin-Contactloos iob trap
OPENINGSTIJDEN:

Maandag                
Dinsdag                
Woensdag
Donderdag
Vrijdag 
Zaterdag
Zondag

UITSLUITEND OP AFSRPAAK


09.00 - 21.00     
09.00 - 21.00 
10.00 - 21.00 
10.00 - 21.00 
09.00 - 21.00 
13.00 - 20.00 
GESLOTEN


HEADER-30ML-BD
HEADER-VISAGE-BD
OLIV' Bio
Het mediterraanse merk Oliv Bio maakt in alle producten gebruik van biologische olijfolie. Gecombineerd met diverse andere natuurlijke zachtmakers die ook rechtstreeks uit de natuur komen is een assortiment gecreëerd met heerlijk zachte, maar zeer doeltreffende verzorgingen.

Al het goede van olijfolie
Met olijfolie kun je uitstekend multi-tasken. Dit heeft in de eerste plaats te maken met het feit dat je met de olie je hele lichaam, je gezicht, maar ook je haar zowel kunt reinigen als verzorgen. Daarnaast bevat olijfolie allerlei krachtige eigenschappen, zodat het ingrediënt toepasbaar is voor alle huidtypes, alle huidcondities en alle leeftijden. Olijfolie is rijk aan anti-oxydanten. Deze beschermen de huid tegen vrije radicalen. Die spelen namelijk een belangrijke rol bij de veroudering van de huid. Om je een idee te geven hoe krachtig olijfolie is; een olijfblad bevat 400 keer zo een sterke anti-oxydant werking als vitamine C.
Natuurlijke zachtmakers
Oliv’ mag dan voornamelijk heel sterk zijn in het gebruik van olijfolie, dit ingrediënt is uiteraard niet het enige dat de verpakkingen ingaat. Oliv’ maakt gebruik van verschillende natuurlijke oliën, boters, bloemen en planten en juist deze toevoegingen in combinatie met olijfolie maakt de producten zo uitermate doeltreffend. Denk aan sheaboter, macademia-olie en jojoba-olie. Edelweiss is een ingrediënt dat je ook in veel producten tegenkomt, toegevoegd vanwege de beschermende en de anti-veroudering eigenschappen. In de speciale brightening producten die werken op pigmentvlekjes, wordt arbutine toegepast.
Oliv' Bio producten voor het gezicht
Het uitzoeken van skincare die goed bij jouw huid past, heeft vooral te maken met het type van je huid en de conditie ervan. Om de huid te reinigen heeft Oliv Bio een milk en een multi-inzetbare toner. Om de conditie van je huid wekelijks te boosten vind je een exfoliating cream en een radiance face mask in het assortiment. De gezichtscrèmes zijn onder te verdelen in verzorging voor de normale huid, de geïrriteerde huid, de vochtarme huid, de huid die wil gaan starten met het gebruik van anti-ageing en de rijpe huid. Een aparte lijn is de Moonlight, welke speciaal ontwikkeld is voor de huid met pigmentvlekjes.
OLIV-CompoPochon-HeaderHD-e1504542253984