STARTPAGINAOVER INSIDE OUT BEAUTYPRIJSLIJSTMICRONEEDLINGCONTACT
COPYRIGHT © 2018 Inside out Beauty | ALL RIGHTS RESERVED | CONTACT
logo inside out beauty d
ADRES:
Inside out Beauty
Koekoekshof 13
9502SV Stadskanaal
The Netherlands

TELEFOON:
+31 640735945

E-MAIL:
inside.out.beauty@hotmail.com
20170102-Pin-Contactloos iob trap
OPENINGSTIJDEN:

Maandag                
Dinsdag                
Woensdag
Donderdag
Vrijdag 
Zaterdag
Zondag

UITSLUITEND OP AFSRPAAK


09.00 - 21.00     
09.00 - 21.00 
10.00 - 21.00 
10.00 - 21.00 
09.00 - 21.00 
13.00 - 20.00 
GESLOTEN


HEADER-30ML-BD
Bij microneedling worden een heleboel kleine microgaatjes in de huid gemaakt. Door deze kleine 'beschadigingen' gaat de huid zich herstellen, waarbij deze een heleboel stoffen aan gaat maken die gunstig zijn voor de huid, denk hierbij bijvoorbeeld aan collageen.  Microneedling kan op verschillende niveaus toegepast worden, in de salon gebeurt dit alleen voor cosmetische doeleinde die de huidconditie zichtbaar zullen verbeteren. Verschillende delen van de huid, en verschillende personen, kunnen verschillende naaldlengtes verdragen, we zullen de naaldlengte altijd aanpassen op de verschillende huidzones tijdens de behandeling. Natuurlijk is het ook belangrijk dat de cliënt  altijd laat weten hoe hij of zij het ervaart. De naaldlengte wordt minimaal ingesteld zodat het daadwerkelijk iets voortbrengt in de huid, maar we laten het hele intense needlen over aan de huidtherapeuten en dermatologen. Zichtbare verbetering is meestal na +/- 4 behandelingen goed te zien, verschillend per persoon en het niveau waarop we de behandeling uitvoeren. Soms in er na de eerste behandeling al veel verschil te zien, maar verwacht dit niet, vooral omdat we de intensiteit rustig opbouwen.
Tussen elke behandeling moet minstens 4 weken zitten, zodat de huid zich weer voldoende kan herstellen, harsen zal nooit tegelijk met microneedling uitgevoerd worden aangezien dit te intensief is voor de huid, we raden aan om een aparte afspraak te maken voor losse onderdelen (ongeveer 2 weken na microneedling behandeling, mits de huid dit toelaat). 

Wat is microneedling

Waar kan microneedling voor gebruikt worden

Microneedling kan ingezet worden bij de volgende huidcondities/-problemen:

- fijne lijntjes en rimpels
- inactieve acné
- (acné) littekens
- rosacea
- couperose
- pigmentstoornissen (bijvoorbeeld pigmentvlekjes)
- grove huidstructuur/ duidelijk zichtbare poriën
- egaliseren huidskleur
Microneedling wordt niet ingezet bij de volgende contra-indicaties:

- actieve acné
- beschadigde huid door bijvoorbeeld zon
- open wondjes
Photo_1585378753099
na foto is 2 weken na de 1e behandeling genomen
(anti-age microneedling behandeling)

Nabehandeling

Doordat de huid een intensieve huidverbeterende behandeling heeft ondergaan, is deze zich na de behandeling aan het herstellen waarbij je een aantal dingen kan ervaren:

- roodheid, lichte zwelling van de huid. (meestal na 24 uur weggetrokken)
- lichte jeuk.
- huid voelt droog of strak aan, soms last van wat schilfertjes. (belangrijk om niet aan de schilfertjes te krabben, hierdoor kunnen infecties of hyperpigmentatie ontstaan) (droogte is meestal de dag na de behandeling voelbaar, maar houdt meestal niet lang aan)
- 5 dagen na de behandeling moet de huid er weer normaal uitzien en voelen. Maak je je zorgen omdat dit niet het geval is kan je natuurlijk altijd contact met me opnemen!

Om de huid zoveel mogelijk te ondersteunen in het herstelproces, en geen ongewenste reacties te veroorzaken is het belangrijk om aan de volgende dingen te denken:

- probeer de dag van de behandeling, na de behandeling de huid zo min mogelijk aan te raken. Gun de huid even rust, reinigen kan de volgende ochtend weer.
- gebruik 48 uur na de behandeling alleen milde producten om de huid te reinigen en te hydrateren. Een dieptereiniging is nu te intensief en daarnaast echt nog niet nodig.
- ga de eerste 24 uur na de behandeling niet onder de zonnebank of in de volle zon. Zorg dat wanneer de huid blootgesteld wordt aan de zon, je altijd een hoge beschermingsfactor draagt.
- geen spraytan tot de huid weer helemaal normaal voelt.
- probeer de eerste 48 uur warmte door bijvoorbeeld zware inspanning of hete douches te voorkomen.
- beperk de eerste 24 uur het dragen van make-up.