STARTPAGINAOVER INSIDE OUT BEAUTYPRIJSLIJSTMICRONEEDLINGCONTACT
COPYRIGHT © 2018 Inside out Beauty | ALL RIGHTS RESERVED | CONTACT
logo inside out beauty d
ADRES:
Inside out Beauty
Koekoekshof 13
9502SV Stadskanaal
The Netherlands

TELEFOON:
+31 640735945

E-MAIL:
inside.out.beauty@hotmail.com
20170102-Pin-Contactloos iob trap
OPENINGSTIJDEN:

Maandag                
Dinsdag                
Woensdag
Donderdag
Vrijdag 
Zaterdag
Zondag

UITSLUITEND OP AFSRPAAK


09.00 - 21.00     
09.00 - 21.00 
10.00 - 21.00 
10.00 - 21.00 
09.00 - 21.00 
13.00 - 20.00 
GESLOTEN


HEADER-30ML-BD
Algemeen
  • Kinderen onder de 16 jaar worden alleen behandeld onder begeleiding van een ouder of verzorger.
  • Inside out Beauty behoudt het recht om klanten te weigeren waarvan de persoonlijke hygiëne te wensen overlaat.
  • Wij geven geen behandeling bij: besmettelijke (huid)ziektes, griep en hevige verkoudheid, koorts en koortslip.
  • Wij accepteren contante of pin betalingen.

Afspraken
Wanneer je een afspraak maakt bij ons dan ga je automatisch akkoord met de huisregels. Afspraken kunnen gemaakt worden via de volgende mogelijkheden:
  • Telefonisch
  • Sms / Whatsapp
  • Via de mail
  • In de salon
  • Online
 
Graag op tijd op jouw afspraak aanwezig zijn. Ben je toch later, laat dit ons dan even weten. Indien je later bent zijn wij genoodzaakt om de behandeling in te korten, dit uit respect voor de volgende klant. Wanneer er niet meer voldoende tijd is om de behandeling kwalitatief goed uit te voeren, zal de afspraak verplaatst moeten worden. Houdt er rekening mee dat dit niet altijd op korte termijn mogelijk is.

Indien je langs wil komen voor een cadeaubon, producten of algemene informatie verzoeken wij jou vriendelijk om dit van te voren even te laten weten om zo teleurstellingen te voorkomen. Dit omdat wij meestal bezig zijn met een behandeling en wij onze klanten alle aandacht willen geven. Wanneer je spontaan lang komt, kunnen wij jou deze aandacht niet altijd geven.

Annuleren
Je kunt je afspraak tot 24 uur van te voren annuleren of verplaatsen. Dit graag telefonisch, indien wij niet op kunnen nemen dan graag via sms of whatsapp, zodat we dit zo snel mogelijk vernemen en kunnen reageren.
 
Wanneer je later dan 24 uur van te voren annuleert, zijn wij genoodzaakt om 50% van de behandeling in rekening te brengen. Natuurlijk houden wij rekening met onvoorziene omstandigheden.
Bij het niet op komen dagen van de geplande behandeling, wordt deze volledig in rekening gebracht. Indien u de afspraak vergeet, wordt er de eerste keer 50% van de behandeling in rekening gebracht. Bij herhaling zullen deze volledig in rekening worden gebracht.

Cadeaubonnen
Op de dag van de behandeling dien je de cadeaubon mee te nemen. Vergeet je deze? Dan zal het normale bedrag in rekening worden gebracht. Verloren cadeaubonnen worden niet vergoed. Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contanten.

Producten retouneren
Retourneren of ruilen van bij Inside out Beauty aangeschafte producten kan binnen 7 werkdagen na aankoop, mits het product ongeopend en/of ongebruikt is. Dit geldt ook voor afgeprijsde artikelen. 

Klachten of ontevreden
Wij doen er alles aan om goede kwaliteit diensten en producten aan te bieden, maar het kan een keer voorkomen dat jij niet tevreden bent. Wij stellen het zeer op prijs dat je het ons laat weten, zodat wij samen tot een oplossing kunnen komen.

Privacy
De verwerking van persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met toepasselijke Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden alleen door Inside out Beauty gebruikt en worden niet verstrekt aan derden. 

Algemene voorwaarden